Home –  Nieuws – Autoverzekering afsluiten met kado

Autoverzekering afsluiten met kado

Bij het afsluiten van een autoverzekering zijn Nederlanders over het algemeen best nuchter. Er wordt altijd gegeken of het goedkoper kan, door middel van premie berekeningen die online beschikbaar zijn, of dat er een gratis cadeau aan verbonden is.

In de regel wordt er vaak gekeken naar de korting en andere voordelen die men geniet bij het oversluiten van de autoverzekering. Tegenwoordig is de concurrentie zelfs zo moordend waardoor er wel meer moet gebeuren vanuit de verzekeraar naar de klant toe. Zo zijn er verschillende auto verzekeraars die een flinke korting aanbieden indien er schadevrij gereden wordt. Weer andere bieden extra voordelen aan in de vorm van gratis pech hulp waardoor een abonnement bij de pech dienst in veel gevallen niet meer nodig is.

Centraal Beheer Achmea kado: € 25,00 retour
Een autoverzekering afsluiten bij Centraal Beheer Achmea heeft een aantal pluspunten zoals de keuze uit wel of geen eigen risico en accessoires zijn gratis meeverzekerd. Wanneer je nu een autoverzekering bij Centraal Beheer Achmea afsluit krijg je € 25,00 euro kado!

FBTO Autoverzekering
Bij FBTO is het feest. Zo kan men tijdelijk op de website van FBTO een betrouwbare autoverzekering afsluiten met kado. De FBTO autoverzekering afsluiten met kado betekent dat er helemaal zelf een autoverzekering samengesteld kan worden. Hierbij kan er helemaal zelf bepaald worden of er een eigen risico aan de autoverzekering hangt of niet. Indien er schade ontstaat na een ongeval wordt niet de dagwaarde vergoedt, maar juist de aanschafwaarde van het voertuig. Accessoires zijn er ook standaard meeverzekerd. Dit geeft bij heel veel auto bezitters een prettig gevoel en kan men rustig op weg met een solide autoverzekering. Zit je nog vast aan de huidige autoverzekering dan is de FBTO overstapservice een oplossing. Hierbij wordt gekeken of de eerste contract periode (meestal een jaar) al verlopen is. Hierna is de autoverzekering dagelijks opzegbaar met een opzegtermijn van een maand. Dit is ideaal en wordt compleet verzorgd.

Autoverzekering met kado bij Royaal Autoverzekeringen
Sluit nu online uw voordelige autoverzekering of bestelautoverzekering af en ontvang een GRATIS kado via Kijkshop.nl. Bent u op zoek naar een goedkope autoverzekering of bestelautoverzekering? Wilt u snel en gemakkelijk online uw autoverzekering of bestelautoverzekering afsluiten en toch het voordeel hebben van het zaken doen met een reguliere tussenpersoon? Bereken dan snel wat de premie is van uw auto of bestelautoverzekering. royaalautoverzekering.nl


Allsecur Coole cabrio weken (verlopen)
Iedereen die via onze website een premie berekening bij Allsecur doet maakt kans op een coole cabrio. Deze coole cabrio weken actie loopt van 12 juli tot 27 augustus 2010. Dit betekent dat je, bij iedere premie berekening of autoverzekering die je bij Allsecur afsluit, kans maakt op een weekend gratis rijden in een coole cabrio.

Let op: FBTO vliegticket actie verlopen
De FBTO autoverzekering afsluiten met kado hield in dat u een vliegticket ontvangt met als bestemming: Milaan, Madrid, Barcelona, Londen, Berlijn, Kopenhagen, Nice, Venetië of Faro. De vliegticket kan na activatie eveneens op een andere naam gezet worden. Dit is uitstekend om als kado weg te geven. Het is natuurlijk veel leuker als u er zelf het fijne van neemt. Na het definitief boeken kan de naam op de vliegticket niet meer gewijzigd worden. De autoverzekering afsluiten met kado actie van FBTO is momenteel beëindigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *